18.11.2017 - Tekkeköy Gündem

• 0 YORUM
  • 182 KEZ OKUNDU
Başkan Yılmaz’dan Önemli Açıklamalar

Samsun Çerkesleri Platformu tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı ülke gündemi ile alaklı önemli açıklamalarda bulundu.

Tek çatı altında birleşmelerinin önemini belirterek Samsun Çerkesleri Platformu’nda birlik ve beraberlik çağrısı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Ben artık daha şu dernek bu dernek diye konuşmak istemiyorum. Bizim bir tane derneğimiz var o da biz olacak. Bundan sonra Çerkes Dernekleri diye bir ifade dahi kullanmanızı istemiyorum. Hep birlik diyeceğiz. Çünkü birlikteliğe içtiğimiz su gibi ihtiyacımız var. Ülkemizin içinde bulunduğu ateş çemberi içerisinde tüm Türkiye halkının el ele tutuşmasına su gibi ihtiyacımız var. Güneydoğu’daki bu malum eşkiya ve terörist çetelerinden ötürü sıkıntı içinde olan ülkemizde biz kendi içimizde şu derneği bu derneği diye ayrı olmak bu platformu yaşattığımız takdirde bizi kimse tutamaz. Biz Samsun’da yıldızı en çok parlayan STK haline geliriz. Çerkes Platformu’na bir sosyal tesis binası için 2 ay içerisinde inşaata başlıyoruz. Şartım şu bir daha bir dernek isminin telafuz edilmesini istemiyorum. Parçalara ayrılarak farklı farklı derneklerin ortaya çıkmasının önüne geçin” ifadelerini kullandı.

Ülkemizin ilerlemesinden korkan şeytanlar ve hainler olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Bugün 11 bin dolarlar seviyesinde kişi başına düşen gelirimiz var. Ülkemizin geriye gitmesini isteyen şeytanlar ve hainler dış güçlerdeki işbirlikçileri ile beraber Türkiye’nin üzerinde kirli oyunlar sergiliyor. Çünkü biliyorlar ki Türkiye bu kalkınma trendini bu şekilde devam ettirirse dünyada tek söz sahibi ülke konumuna gelecek. İşte bunun önüne geçmek istiyorlar ve ülkemizde kaos yaratmaya çalışıyorlar. Türkiye’nin ilerleyişinden çok korkuyorlar. Allah’ın izni ile o hainlerin oyunlarını başlarına geçireceğiz” dedi.

Türkiye’nin kalkınma hamlesini merak eden bir Amerikalı ile arasında geçen diyaloğu da anlatan Başkan Yılmaz, “Emlak krizi olduğu dönemlerde bir Amerikalı bana, “Biz kalkınmayı bıraktık. İnanılmaz bir cenderenin içerisindeyiz. Takip ediyorum Türkiye kalkınma hızını sürdürüyor. Bunu nasıl başarıyorsunuz” diye sordu. Dedim ki çok çalışıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan gibi çok iyi bir liderimiz var. Siyasi istikrarımızla birlik ve beraberlik içinde bu mücadeleyi veriyoruz. Gecenin saat 1’i. Naber ne yapıyorsun? diyen bir başbakanımız var. Böyle olunca biz daha nasıl kalkınmayalım? diye cevap verdim” ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da farklı kültürleri bir zenginlik olarak algıladıklarını ifade ederek, “Karadeniz’in İstanbul’u konumundaki şehrimiz tüm farklı kültürleri bünyesinde barındırıyor. Bu bizim zenginliğimiz. Bu birliktelik yerelde Samsun’a genelde de ülkemize daimi olarak yansısın. Tüm hemşehri dernekleri şunu çok iyi bilsin. Yapacağınız her türlü işte Atakum Belediyesi olarak yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
Yorumlarınıza gerçekten oldukça değer veriyoruz ve belirli zaman aralıklarında asıl muhataplarına iletiyoruz.
Başkan Yılmaz’dan Önemli Açıklamalar başlığı altında yazacağınız tüm yorumlar Tekkeköy Gündem yayın ilkelerine uygunluğu kontrol edildikten sonra yayınlanır. Hakaret içeren yorumlar yayınlanmaz.

Başkan Yılmaz’dan Önemli Açıklamalar ile ilgili olmayan yorumlarınız için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ