27.07.2017 - Tekkeköy Gündem

• 0 YORUM
  • 577 KEZ OKUNDU
Kenan Yılmaz’dan Tekkeköy Gündem’e Özel Açıklamalar

Tekkeköy AK Parti ilçe başkan adayı Kenan Yılmaz Tekkeköy Gündem internet sitesine adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti ilçe başkanlığının özverili bir çalışma gerektiren görev olduğuna dikkat çeken Kenan Yılmaz “Cumhurbaşkanı’mızın da belirttiği yeni vizyonu Tekkeköy’e katacak, genç ve tecrübeli isimlerin bir arada olacağı ekiple tüm halkı kucaklayan, herkesin sorunlarını çözmek için tüm imkanlar ölçüsünde çaba sarf etmek için göreve talip oldum” dedi.

Tekkeköy’ün siyasi bir enkaz haline geldiğini belirten Yılmaz “Daha önceden bu dava için çalışmalar yapmış birçok arkadaşımız ve verdikleri birçok emek var. Yapılan tüm çalışmalara saygı duyuyorum. Ama bugün geldiğimiz noktada Tekkeköy siyaseti büyük bir enkaz altında, 2002 yılındaki AK Parti ruhunu geri getirerek dava arkadaşlarımın belirli bir seviyeye ulaştırdığı bayrağı daha yukarılara taşımak istiyorum. Yapılan yanlışlara itiraz eden, sorunların çözümünde farklı kişilerin görüşlerinin de alınması anlayışıyla 2002 ruhunu taşıyan bir ekip kurulduğunda Tekkeköy’ün birçok sorununun çözüldüğünü göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Yönetime geldiklerinde dil, din, ırk ve hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmayacaklarını ve Tekkeköy’de yaşayan tüm insanlara değer vereceklerini belirten Kenan Yılmaz “Tekkeköy sahip olduğu nüfusuyla çok farklı özelliklerde insanlara ev sahipliği yapıyor. Bu zamana kadar bazı çoğunlukların hiçbir temsilcisi yönetime alınmadı. Buda onların isteklerini doğru yerlere iletilmesinde sorunlar yasamasına ve çözüm üretememelerine neden oldu. Göreve layık görüldüğümüz taktirde herkesin bize ulaşmasını sağlayacak tüm çoğunlukların temsilcilerini bulundurarak tüm Tekkeköy’lülerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapacağız.” dedi.

Yılmaz “Tekkeköy’ü seviyorum ve Tekkeköy’ün daha iyi seviyeye getirmek için bu AK Parti Tekkeköy ilçe başkanlığına aday oldum.  16 yıl boyunca yürüdüğüm bu kutlu yolda, halkın tamamını kucaklayan, insana değer veren, gönüller yapmayı hedefleyen bir anlayışı Tekkeköy’e getirmek için göreve talibim. Kimseyi kırıp dökmeden, mevcut ilçe başkanımız ve diğer adaylar da dahil olmak üzere tüm dava arkadaşlarımın desteklerini bekliyorum” dedi.

Tekkeköy Gündem

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ